De Ingrediënten
Vers en lokaal
De ingrediënten zijn indien mogelijk lokaal mogelijk! Vers en toegepast op het seizoen!
Ik werk met al het groen uit mijn eigen kas, de kas is boordevol gevuld met tomaten, uien, knoflook, rode peper, komkommer, verse kruiden en aardappelen het liefst nieuwe “piepers”! onbespoten en vol van smaak!
Gebruik ik sambal? Dan komt deze ook uit eigen keuken!
Ook ben ik vaste klant van de (kleine/biologische ) groente stalletjes in heel west Friesland. Ik weet precies wat ik waar vandaan wil halen, en heb hierdoor een bekend gezicht in de regio!
Ik ben nog altijd aan het leren, zoals het kweken van witlof en champignons. Vele ingrediënten kan ik makkelijk toevoegen, maar ik kan gemakkelijk ingrediënten weglaten of vervangen, zoals vlees en tarwe producten.
Uw wens is mijn uitdaging!
Hoe eenvoud kracht kan worden,
Ooit maakte ik eens gevulde eitjes van de eieren van een klant haar eigen kippen….Dat noem ik nou leuke opdrachten!
Stamppot en regionale buffetten in de winter! Mediterrane en vegetarische buffetten in de zomer!
Ik houd rekening met dieetwensen en allergieën van u of uw gasten.
Zoals beschreven uw wens is mijn uitdaging! en natuurlijk vers en Handgemaakt!
Alle ingrediënten worden op een natuurlijke en nostalgische wijze gepresenteerd